сряда, 28 декември 2016 г.

4 практични творчески идеи за триизмерна декорация у дома

В следващите минути ще имате възможността да се вдъхновите с няколко изключително интересни идеи за декорация, които ще ви накарат да мислите "извън кутията". Те ще ви помогнат не само да разнообразите интериора по креативен начин, но ще допринесат и за визуалното усещане за повече простор в дома.

Великолепие в дома с декоративни панели за стена

Картините винаги са били харесвани и ще си останат класика в интериорния дизайн, но да ги оставим настрана за малко. Съвременните технологии позволяват създаването на декорация на изцяло ново ниво и именно в тази категория попадат тези красиви панели за стена. Възможностите са толкова много и на достъпни цени, че няма как да не се изкушите! Внесете в дома си част от природата или изберете красива илюзия, гледка от някой сън или далечен безлюден плаж - изборът е богат, остава да се възползвате.

Малките неща, които ще внесат голяма промяна

Персонализирането на интериора е една от най-важните стъпки по пътя на създаването на уютен дом. Изберете семпло плато и подредете върху него това, което ви харесва - пъстри цветя, ароматни плодове, любимата кухненска посуда или сувенири, носещи незабравими спомени. То винаги може да заеме мястото на някой голям шкаф, превръщайки се в закачлива част от декорацията.

Свещниците - забравен компонент, който си струва да си припомним

Пламъкът е един от най-красивите и пленителни триизмерни елементи, с които можете да декорирате дома. Изборът на свещник в красива или пък забавна форма може да ви се струва малък детайл, но със сигурност ще допринесе за допълването както на вътрешния интериор, така и в градината или двора. Освен това нека си признаем - кой не би се насладил на романтична вечеря на свещи?

Добрите стари вази, но този път по-красиви, дълбоки и внушителни

Всеки има поне една ваза в дома си, но малко от нас имат огледална такава! Да се чуди човек как не сме се сетили досега за тази гениална идея! Те ще наситят пространството, създавайки илюзия за по-дълбок интериор. Хитро хрумване е да ги поставите на място в близост до прозорец или саксии с растителност, за да отразяват красиви наситени гледки.


Източник:http://maistorplus.com/

0 коментара:

Публикуване на коментар